Op basis van de drie pijlers 

GezondheidGastvrijheid en Techniek 

wordt in Kloosterstaete 

de zorg van de toekomst aangeboden

Gezondheid
Mensen voelen zich beter en zijn gelukkiger wanneer zij zich fit en gezond voelen. Gezonde voeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan bewegingsprogramma’s zorgen voor gezondheidswinst, meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid. Vandaar dat aan bewoners van Kloosterstaete een veelzijdig gezond- en fitheidsprogramma wordt aangeboden waarin voeding en beweging centraal staan.

Gastvrijheid
De medewerkers van Kloosterstaete doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zich snel thuis zult voelen in uw nieuwe woonomgeving. Warm en gastvrij, zoals het hoort. Uiteraard met de beste zorg! De inrichting en aankleding van de gemeenschappelijke ruimten zorgen er voor dat onze bewoners zich thuis, verzorgd en op hun gemak voelen. De zelfstandige appartementen mogen naar eigen smaak worden ingericht. Wel zo vertrouwd!

Techniek
Het appartementencomplex is gebouwd om de bewoners maximaal te ondersteunen in het woongenot.
Zo zijn alle appartementen uitgerust met eenvoudig te gebruiken oplossingen en sensoren op het gebied van gemak, comfort en veiligheid. Denk hierbij aan automatische verlichting, valsignalering, deurcamera’s en centraal bedienbare gordijnen en verlichting. Familie en/of mantelzorgers kunnen, indien gewenst, via een handige app op de hoogte blijven van het wel en wee van de bewoners. De bewoners krijgen de beschikking over een tablet vol met handige en gemakkelijk te gebruiken toepassingen. 

Zo wordt wonen in Kloosterstaete wel heel aantrekkelijk!
Een vertrouwd gevoel voor u, maar ook voor uw familie en/of mantelzorgers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Kloosterstaete? Neem dan nu contact met ons op!