Speciaal voor mensen met een zorgvraag vindt u in het centrum van Hoogeveen het appartementencomplex Kloosterstaete. Hier kunt u comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg wonen.
In Kloosterstaete bieden wij kleinschalig wonen met zorg aan, waarbij gezondheid, gastvrijheid en gemak centraal staan.

Lees hier alles over het Kloosterstaete concept.

Heeft u zelf, uw partner, of een familielid zorg nodig?
In Kloosterstaete, dat geschikt is voor zowel ouderen als jongeren met een zorgvraag, zijn 36 volledig zelfstandige zorgappartementen gerealiseerd met 24/7 uur zorggarantie. Alle appartementen zijn zelfstandige woonruimten met de mogelijkheid van volledige huursubsidie. Wij bieden vrijwel alle vormen van geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg.

  • Permanent (langdurend) verblijf
    Speciaal voor mensen die intensieve tot zeer intensieve zorg of begeleiding nodig hebben, is Kloosterstaete een uitstekende plaats om prettig te kunnen wonen.
  • Tijdelijk (kort)verblijf
    Kloosterstaete is een goede plaats om weer aan te sterken als revalidatieperiode na een behandeling in het ziekenhuis, of wanneer het zelfstandig wonen nog niet helemaal verantwoord is.

Vergoeding
Voor het verkrijgen van zorg, begeleiding en behandeling hebt u een indicatie nodig. Een indicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. De meeste zorg wordt vergoed door de Wet langdurige zorg (Wlz).

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Kloosterstaete? Neem dan nu contact met ons op!